Hvad koster det?

Behøver jeg en advokat – og hvad koster det?

Det kan være svært at vurdere hvad det koster at få lavet et testamente. Prisen på et testamente kan svinge meget – og det samme kan kvaliteten. Først og fremmest skal dit testamente holde vand rent juridisk. Dine ønsker kan være nok så fornuftige og velbegrundede, men det nytter bare ikke meget, hvis de senere bliver tilsidesat, fordi de strider mod gældende lovgivning.

Hvis dit testamente ikke er klart nok formuleret, risikerer du også at dine efterladte senere havner i en fortolkningsproblematik, hvor det i sidste ende kan blive domstolene, der må afgøre, hvordan man skal forstå ordlyden af testamentet.

Hertil kommer, at der lovgivningsmæssigt stilles formkrav til selve oprettelsen af testamentet. Der findes som udgangspunkt to former for testamenter, nemlig et vidnetestamente og et notartestamente, og der stilles forskellige formkrav til de to typer. Konsekvensen af, at formkravene ikke er opfyldt er, at testamentet enten er ugyldigt eller anfægteligt.

Kontakt en advokat for den bedste rådgivning

Et godt og gennemarbejdet testamente kræver et indgående kendskab til både lovgivningen og den juridiske praksis. Advokatbistand i forbindelse med testamentsoprettelse er derfor et must. Faktisk er det ikke så dyrt, som du måske tror.

Via testamente.dk kan du få personlig rådgivning og et testamente, der er skræddersyet dine behov. Vi klarer det hele online i kombination med en telefonsamtale, kan vi i de fleste tilfælde udfærdige testamentet til en fast pris på kr. 3.875,00 inkl. moms!

Klik her og få et gratis og uforpligtende tilbud på dit testamente.