Aarhus


Testamente – Aarhus

Aarhus Advokat

Åbningstider for kontoret:

Mandag 8:00 – 16:30
Tirsdag 8:00 – 16:30
Onsdag 8:00 – 16:30
Torsdag 8:00 – 16:30
Fredag 8:00 – 16:30

På vores kontor finder du mange specialiserede og erfarne advokater og advokatfuldmægtige. Vi er en del af Advokatgruppen, som er et full-service kontor med mere end 50 medarbejdere, herunder 26 advokater. Det betyder, at vi har specialister inden for de fleste retsområder, og dermed kan vi hjælpe dig på tværs af retsområder. Vi kan fx kombinere oprettelse af testamente med hushandel.

Her kan vi hjælpe dig med oprettelse af testamenterfremtidsfuldmagter og ægtepagter. Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din situation.

Placering og transporter

Vores kontor i Aarhus er placeret på Kystvejen lige over for Navitas. Kontoret kan tilgås direkte fra Kystvejen, samt fra Mejlgade – kun nogle få skridt fra strøget. Du kan let komme til vores kontor enten med bil, eller via letbanen, og ellers holder bybussen lige ved døren.

Parkering
Hvis du besøger os i bil, kan du parkere i ejendommens gård, med indkørsel fra kystvejen 17. Oftest er der ledige betalingsparkeringspladser i gården, men vær opmærksom på parkeringsreglerne. Du parkerer med EASYPARK-appen.

Ellers er der parkeringsmuligheder i Navitas på den anden side af gaden.

Kystvejen 17, 1 sal. lokation aarhus
8000 Aarhus C