Fredericia

Testamente – Fredericia

På vores kontor i Fredericia kan vi hjælpe dig med oprettelse af testamenter, fremtidsfuldmagter og ægtepagter. Vi kan også hjælpe dig med andre typer af emner inden for familieret.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en gratis vurdering af dit behov for testamente, fremtidsfuldmagt eller ægtepagt. Vi står altid til rådighed – og du skal ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Vores adresse er:

Danmarksgade 8, 7000 Fredericia

Åbningstider for kontoret:

Mandag 8:00 – 16:30
Tirsdag 8:00 – 16:30
Onsdag 8:00 – 16:30
Torsdag 8:00 – 16:30
Fredag 8:00 – 16:30

Vi har til huse på hjørnet af Danmarksgade og Vendersgade, tæt på Landssoldatspladsen og Danmarks Porten. Kontoret er lokaliseret i hjertet af byen, hvilket betyder, at du har nem adgang. Fredericia ligger meget centralt i forhold til andre byer i Østjylland. Det betyder, at du nemt kan komme forbi kontoret, uanset om du kommer fra Fyn, Sønderjylland, Vestjylland eller Østjylland.

Vi befinder os i en idyllisk, ældre bygning med meget personlighed. Vi er at finde lige over for IMERCO, lige for enden af strøget.

Parkering

Der findes parkeringspladser tæt på kontoret – f.eks. i Kirkestræde eller Vendersgade/Nørre Voldgade. Her kan du parkere gratis i 3 timer – men husk at sætte parkeringsskiven.