Samfundsansvar

Hos testamente.dk tager vi ansvar for det sanfund vi er en del af. Vi er en del af mange netværk, som har til formål at forbedre samfundet på den ene eller anden måde. Du kan læse mere her.

Multilaw

Vi er en del af Multilaw. Vi er mere end 10.000 kompetente og dedikerede advokater fordelt over mere end 100 lande. Du kan læse mere om vores medlemskab her.

CSR-Mærket

CSR-Mærket

Formålet med CSR-mærket er, at skabe opmærksomhed på CSR blandt virksomheder. Hos strafferet.dk mener vi, at CSR er vigtigt, og derfor støtter vi dette formål.

GDPR-Mærket

Vi sætter fokus på at overholde reglerne i persondataforordningen. Vi beskytter også vores kunders personlige oplysninger.

Miljøvenlig pakning

miljøvenlig pakning

Miljøvenlig Pakning er et samarbejde mellem virksomheder, som sender pakker og breve. Vi gør en indsats for at neutralisere den emballage vi bruger, fordi vi går op i at skåne miljøet.

Boerne-diabetes.dk

Boernediabetes

Vi støtter forskningen af børnediabetes af type 2.

NoCo2.dk

No Co2

Vi støtter NoCo2.dk, for at øge fokus på den grønne tilgang.

Specialsider

Vi har specialviden om testamenter, og familieret generelt. Derfor udviklet denne hjemmeside, hvor du kan finde information, der udelukkende omhandler dette emne. Hvis du er interesseret i andre af vores specialsider, kan du finde dem herunder.

www.husadvokaten.com

www.arbejdsret.dk

www.strafferet.dk

www.tungvognsadvokaten.dk

www.selskabsret.dk

www.erstatning.dk

www.esportsadvokaten.dk

www.advokatgruppen.dk