Multilaw

Vi er en del af Advokatgruppen, som var et af de stiftende medlemmer af Multilaw tilbage i 1990.

Herunder kan du finde en oversigt over de emner, som denne side berører. Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os på 70 10 13 30.

  1. Hvad er Multilaw?
  2. Netværk med elitestatus
  3. Hvorfor er det en fordel?

 

Hvad er Multilaw?

Multilaw er et internationalt netværk af advokater. Multilaw består af mere end 10.000 advokater, som er fordelt over mere end 100 lande.

Vores medlemskab af dette netværk er en fordel for vores klienter, fordi vi altid har mulighed for at sparre med vores internationale kollegaer. Vi er derfor bedre i stand til at hjælpe vores klienter til det bedst mulige udfald, fordi vi har viden fra mere end 10.000 advokater verden over.

Multilaw Home

 

Netværk med elitestatus

Multilaw blev i 2020, for 6. gang i træk, tildelt elitestatus ved Chambers Global.

Multilaw - Global network of lawyers - Advokatgruppen

 

Hvorfor er det en fordel for mig?

Du kan måske tænke: “Hvorfor betyder det noget for mig – og den service, som jeg kan forvente?”. Det er et godt spørgsmål. Vores medlemskab af Multilaw er en fordel for dig, hvis din situation og vores rådgivning i forhold til denne, har internationale forbindelser. Vi kan ikke garantere at vi er eksperter på al lovgivning i hele verden. Det er der nok ikke nogen af Advokatfirmaer der kan. Men vi kan garantere, at vi har adgang til den nødvendige lovgivning. Vores medlemskab af dette netværk gør, at vi ved præcis hvem vi skal kontakte, hvis vi skal have speciel viden fra et givent land. Dermed kan vi med garanti altid finde den viden, som er nødvendig for at vi stiller dig på den bedst mulige måde.