Samfundsansvar

Hos testamente.dk går vi op i vores samfundsansvar. Vi er en del af mange netværk og medlemskaber, som har til formål at forbedre samfundet på den ene eller anden måde. Du kan læse mere om disse ting på denne side.

Multilaw

MULTILAW, netværk, advokater, testamente.dk, Horsens, Aarhus, Fredericia

Vi er en del af Multilaw. Vi er mere end 10.000 kompetente og dedikerede advokater fordelt over mere end 100 lande. Du kan læse mere om vores medlemskab af det juridiske elitenetværk her.

CSR-Mærket

CSR-MÆRKET, Corporate Social Responsibility, advokatgruppen, testamente.dk

Formålet med CSR-mærket er at skabe opmærksomhed på CSR blandt virksomheder. Hos testamente.dk mener vi, at CSR er vigtigt, og derfor støtter vi dette formål.

GDPR-Mærket

GDPR-mærket, persondataforordningen, advokatgruppen, testamente.dk

Hos testamente.dk sætter vi fokus på at overholde reglerne i persondataforordningen. Vi beskytter vores kunders personlige oplysninger, og du kan derfor altid stole på, at vi behandler dine oplysninger forsvarligt.

 

Boerne-diabetes.dk

Børnediabetes type 1, advokatgruppen, testamente.dk, Aarhus, Horsens, Fredericia

Diabetes type 1 kan ikke forebygges eller helbredes, og sygdommen rammer helt tilfældigt. Som en del af Advokatgruppen støtter vi derfor forskningen af type 1 børnediabetes, så man i fremtiden kan udvikle bedre behandlingsmetoder til de sygdomsramte.

Trygt Boskifte

Trygt boskifte advokat, advokatgruppen, testamente, Horsens, Aarhus, Fredericia

Vores bobestyrere Jørgen Merrild Bie, Martin Høj Lauridsen og Katrine Borghesi Mogensen er blevet medlem af mærkningsordningen ”Trygt Boskifte”. Hos os sørger vi altid for, at du får et boskifte af højeste kvalitet. Vi er derfor stolte af at være medlem af en ordning, som sikrer klarhed, når du skal igennem et boskifte.

Advokatsamfundet

Advokatsamfundet, advokater, organisation, advokatgruppen, testamente.dk

I Danmark er det lovpligtigt for advokater at være medlem af Advokatsamfundet, og derfor er vores advokater naturligvis medlem. Advokatsamfundet er en organisation, der arbejder for at fremme retssikkerheden i Danmark.

Danske Advokater

DANSKEADVOKATER, advokatgruppen, testamente.dk

Alle vores advokater er medlem af Danske Advokater, som er en forening for de advokater og advokatfuldmægtige, som er beskæftiget i en advokatvirksomhed.

AdvokatKodeks

AdvokatKODEKS, Advokatgruppen, testamente.dk, Horsens, Aarhus, Fredericia

Som en del af Advokatgruppen tiltrådte vi i 2017 advokatKODEKS. Vores kunder kan derfor være sikker på, at vi arbejder efter disse elementer:

  •  Åbenhed
  • Social ansvarlighed
  • Håndtering af
  • Fokus på kunder og medarbejdere
  • Mangfoldighed og diversitet.

Danske Familieadvokater

Vores specialiserede familieretsadvokater er medlemmer af Danske Familieadvokater, som er en landsdækkende forening for advokater, der rådgiver og bistår private med løsning af juridiske spørgsmål og konflikter.

 

Specialsider

Vi har specialviden om testamenter og familieret generelt. Vi har derfor udviklet denne hjemmeside, hvor du kan finde information, der udelukkende omhandler dette emne. Hvis du er interesseret i andre af vores specialsider, kan du finde dem herunder.

www.advokatgruppen.dk

www.arbejdsret.dk

www.doedsbo.dk 

www.erstatning.dk

www.entrepriseret.dk

www.esportsadvokaten.dk

www.husadvokaten.com

Der er mange gode grunde til, at det kan være en god idé at bruge en boligadvokat, når du skal købe en bolig. Her er nogle af de vigtigste argumenter:

  1. Ekspertise og erfaring: Boligadvokater har den nødvendige viden og erfaring inden for boligkøb, og de ved, hvad der skal undersøges og tjekkes for at sikre en god handel.
  2. Kontraktreview: Boligadvokater kan gennemgå kontrakten og andre juridiske dokumenter grundigt, så du er sikker på, at du forstår alt, hvad der står i dem, og at der ikke er nogen overraskelser eller uhensigtsmæssige vilkår. Desuden kan boligadvokaten hjælpe med tinglysning af skøde.
  3. Rådgivning: Boligadvokater kan give dig råd om, hvad du skal være opmærksom på, når du køber en bolig, og hjælpe dig med at undgå potentielle faldgruber.
  4. Beskyttelse af dine rettigheder: Boligadvokater vil sørge for, at dine rettigheder bliver beskyttet, og at du får den bedst mulige aftale.

Alt i alt er det en god idé at bruge en boligadvokat, når du skal købe en bolig, da de kan hjælpe dig med at navigere i den ofte komplekse proces og sikre, at du får den bedst mulige aftale.

www.selskabsret.dk

www.skilsmisse.dk

www.strafferet.dk

Boligadvokat