Samfundsansvar

Hos testamente.dk går vi op i vores samfundsansvar. Vi er en del af mange netværk og medlemskaber, som har til formål at forbedre samfundet på den ene eller anden måde. Du kan læse mere om disse ting på denne side.

Multilaw

Vi er en del af Multilaw. Vi er mere end 10.000 kompetente og dedikerede advokater fordelt over mere end 100 lande. Du kan læse mere om vores medlemskab af det juridiske elitenetværk her.

CSR-Mærket

Formålet med CSR-mærket er at skabe opmærksomhed på CSR blandt virksomheder. Hos testamente.dk mener vi, at CSR er vigtigt, og derfor støtter vi dette formål.

GDPR-Mærket

GDPR-mærket

Hos testamente.dk sætter vi fokus på at overholde reglerne i persondataforordningen. Vi beskytter vores kunders personlige oplysninger, og du kan derfor altid stole på, at vi behandler dine oplysninger forsvarligt.

Miljøvenlig pakning

Miljøvenlig Pakning er et samarbejde mellem virksomheder, som sender pakker og breve. Vi gør en indsats for at neutralisere den emballage vi bruger, fordi vi går op i at skåne miljøet.

NoCo2.dk

No Co2

Hos Testamente.dk ønsker vi at gøre en grøn forskel. Vi støtter derfor NoCo2.dk med et medlemskab for at øge fokus på en grønne udvikling.

Boerne-diabetes.dk

Diabetes type 1 kan ikke forebygges eller helbredes, og sygdommen rammer helt tilfældigt. Som en del af Advokatgruppen støtter vi derfor forskningen af type 1 børnediabetes, så man i fremtiden kan udvikle bedre behandlingsmetoder til de sygdomsramte.

Trygt Boskifte

Trygt boskifte advokat

Vores bobestyrere Jørgen Merrild Bie, Martin Høj Lauridsen og Katrine Borghesi Mogensen er blevet medlem af mærkningsordningen ”Trygt Boskifte”. Hos os sørger vi altid for, at du får et boskifte af højeste kvalitet. Vi er derfor stolte af at være medlem af en ordning, som sikrer klarhed, når du skal igennem et boskifte.

Advokatsamfundet

I Danmark er det lovpligtigt for advokater at være medlem af Advokatsamfundet, og derfor er vores advokater naturligvis medlem. Advokatsamfundet er en organisation, der arbejder for at fremme retssikkerheden i Danmark.

Danske Advokater

Alle vores advokater er medlem af Danske Advokater, som er en forening for de advokater og advokatfuldmægtige, som er beskæftiget i en advokatvirksomhed.

AdvokatKodeks

Som en del af Advokatgruppen tiltrådte vi i 2017 advokatKODEKS. Vores kunder kan derfor være sikker på, at vi arbejder efter disse elementer:

  •  Åbenhed
  • Social ansvarlighed
  • Håndtering af
  • Fokus på kunder og medarbejdere
  • Mangfoldighed og diversitet.

Danske Familieadvokater

Vores specialiserede familieretsadvokater er medlemmer af Danske Familieadvokater, som er en landsdækkende forening for advokater, der rådgiver og bistår private med løsning af juridiske spørgsmål og konflikter.

Specialsider

Vi har specialviden om testamenter og familieret generelt. Vi har derfor udviklet denne hjemmeside, hvor du kan finde information, der udelukkende omhandler dette emne. Hvis du er interesseret i andre af vores specialsider, kan du finde dem herunder.

www.husadvokaten.com

Du kan også læse mere om boligadvokat Aarhus her.

www.arbejdsret.dk

www.strafferet.dk

www.tungvognsadvokaten.dk

www.selskabsret.dk

www.erstatning.dk

www.esportsadvokaten.dk

www.advokatgruppen.dk

www.skilsmisse.dk